La Xarxa de Convivència crea una coral infantil i juvenil a Roses

Els infants i joves de Roses que els agradi cantar tindran ara l’oportunitat de formar part d’un grup coral que té l’objectiu de fomentar la música com element de transformació social.

L’associació cultural Xarxa de Convivència, amb l’objectiu de fomentar la música com element de transformació i convivència, ha creat una coral infantil i juvenil. L’entitat fa una crida a tothom que li agradi cantar, que tingui entre 8 i 16 anys , per formar part d’aquest nou grup. Una mestre especialitzada en cant coral de forma voluntària dinamitzarà l’activitat cada setmana, tots els divendres de 19h a 20h a la Llibreria Social de la Xarxa de Convivència, al carrer de l’Almirall Federico Gravina, 14 de Roses.
Per formar part d’aquesta iniciativa no cal tenir experiència prèvia, ja que s’impartiran coneixements bàsics per facilitar la participació de tothom.  Les inscripcions, amb places limitades, que tindran un cost anual de tant sols 35 €,.
La Xarxa de Convivència, segueix amb aquesta activitat impulsant l’innovació social i la convivència a la comarca, creient en la joventut i la cultura elements de canvi i dinamització social.